Jammerbugtens Fødevarenetværk

– lokal mad fra Jammerbugten

Hjortdal Købmand har taget initiativ til etablering af et fødevarenetværk og distributionssystem for lokale fødevarer i Jammerbugten.

Arbejdstitlen er Jammerbugt Fødevareforsyning, hvilket indikerer visionen om at forsyne Jammerbugten med lokaltproducerede råvarer og produkter. Samtidig skal fødevarenetværket skabe større synlighed omkring områdets små og store producenter og deres unikke produkter.

I projektet skal der udviklet et fælles brand for lokale producenter i Jammerbugten og skabes et system til distribution af de lokale fødevarer fra producent til aftager. Hjortdal Købmand skal fungere som det centrale bindeled, der indsamler og viderebringer varerne, har lagerplads og pakkefaciliteter og i det hele taget styrer det forretningsmæssige. Produkterne indsamles hos de lokale producenter, ompakkes hos Hjortdal Købmand, og distribueres derefter videre til restauranter og hoteller i lokalområdet.

Med tiden kommer der også en webshop, og en kasse med lokale varer målrettet sommerhusgæster og andre turister er på vej.

Som kunde hos Hjortdal Købmand kommer du også til at se mange flere lokale varer på hylderne – alt fra friske, nyopgravede grøntsager over røgvarer til udvalgte snapse med smag af Jammerbugtens natur.

Se hvilke lokale varer, du allerede kan finde i butikken her.

Er du fødevareproducent, restauratør, eller er du på anden måde interesseret i at indgå i Jammerbugtens nye fødevarenetværk?
Så er du velkommen til at kontakte projektkoordinator Anna Pries på lokalmad@hjortdalkobmand.dk eller telefon 61693076.

Projektet er støttet af LAG Jammerbugt-Vesthimmerland og SE Vækstpulje Nyfors.