Træværkstedet

Træværkstedet

Mange af vores borgere har deres daglige virke på vores træværksted, hvor de hjælper med produktionen af forskellige trævarer. Disse arbejdsopgaver kan eksempelvis være opsavning, stempling/brændemærkning og samling af opskårne emner. Opgaverne er tilrettelagt med det sigte at give borgerne et indblik i, hvordan det er at arbejde med træ.

På træværkstedet produceres bl.a. gavekasser, bord/bænkesæt, fuglekasser, foderbrætter, skydetårne og -stiger, sandkasser, højbede, strandstole – faktisk næsten alt, hvad hjertet begærer indenfor produkter i træ.

Alle varer, der produceres i træværkstedet, sælges i butikken og i vores webshop.

 

Håndværkerholdet

Vi har også et ”Håndværkerhold”. Håndværkerholdet består af en fagperson og to- tre borgere, som kan hyres til mindre projekter f.eks. havearbejde og mindre maler- eller tømreropgaver. Håndværkerholdet er ligesom træværkstedet sat i verden for at give borgerne en forståelse for arbejdet som håndværker.

Du er altid velkommen til at kontakte Hjortdal Købmand på telefon 98 21 70 16, hvis du har et specielt ønske til en vare fra træværkstedet eller ønsker at gøre brug af vores håndværkerhold.